Informatie

RESERVERING EN OVERIGE INFORMATIE

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk verblijf in Les Pommiers d’Amfreville.

Reservering: je kan via de website of telefonisch / per e-mail reserveren (zie onze contactgegevens onderaan de pagina). De kamers zijn te boeken voor een verblijf van minimaal twee nachten.

Aanbetaling: na reservering ontvang je van ons een bericht en word je verzocht binnen 10 werkdagen een aanbetaling te doen van 50% van de overnachtingskosten. De reservering is bevestigd zodra wij de aanbetaling binnen de 10 werkdagen hebben ontvangen.

Annulering: op de boeking zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Het kan voorkomen dat je jouw reservering door onvoorziene omstandigheden moet annuleren, reden waarom wij altijd adviseren een goede annuleringsverzekering af te sluiten voordat je op reis gaat. In het geval dat je moet annuleren, verzoeken wij je dit per mail aan ons te laten weten.

Betaling: Betaling is mogelijk met een bankpas, creditcard of cash.

Aankomst: tussen 16.00 en 20.00 uur. Mocht je iets verlaat zijn, dan horen wij het graag.
Vertrek: tussen 08.30 en 10.00 uur.

Ontbijt: tussen 08.00 en 10.00 uur. Mocht je eerder willen ontbijten, laat het ons even weten.

Borrel: alle avonden tussen 19.00 – 20.00 uur kan je in de huiskamer of in de tuin een aperitief drinken. Wij serveren daar – mits van tevoren aangevraagd – borrelhappen bij. Vraag naar de mogelijkheden.

Eten en drinken:

  • Een paar dagen per week kan je om 20.00 uur bij ons eten. De ene keer is dat Table d’hôtes (3-gangen menu) en de andere keer is het een BBQ of plat du jour. Je kunt je daarvoor opgeven. Zelf koken in onze keuken is niet toegestaan.
  • Wijn, bier en frisdranken zijn op de locatie beschikbaar. De prijzen staan vermeld op een lijst die op de gastenkamers ligt, en deze kan je bij vertrek bij ons betalen.

War Room: in onze eigen ‘War Room’ vertelt Menno met veel passie aan de hand van landkaarten en beeldmateriaal over de belangrijke gebeurtenissen, plaatsen en personen die betrokken waren bij de operatie Overlord.

Jeep tour: het is mogelijk om van tevoren een (Jeep)tour te reserveren. Menno neemt je dan mee op tour in zijn Willy’s Jeep uit 1944 (maximaal 3 personen) langs de belangrijkste locaties in de Cotentin. Je ontmoet ‘Big Jim’ en ‘John Steel’ en je rijdt door de dropzones van de Amerikaanse luchtlandingsdivisies, de dorpen met hun verhalen en je ziet Utah Beach, de Batterij van Azeville en nog zoveel meer.

Huisdieren: omdat wij zelf twee honden en een kat hebben rondlopen zijn jouw huisdieren helaas niet welkom.

Roken: in het huis en in onze gastenkamers mag niet worden gerookt. In overleg met de eigenaars mag op het terras worden gerookt, op voorwaarde dat dit de andere gasten niet stoort. 

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.
Wifi is gratis beschikbaar.